Ansökan och anmälan till Barnrättsdagarna 2020

Anmäl dig som deltagare

Anmälan till Barnrättsdagarna 2020 öppnar första veckan i december. Läs mer om priser och tider etc på sidan om ”Praktisk information

Ansök om att föreläsa eller ordna en workshop

Har du ett projekt, utvecklingsarbete eller forskningsresultat som du vill dela med dig av eller skapa diskussion kring? Inför Barnrättsdagarna 2020 kommer vi ta emot ansökningar om att hålla en föreläsning eller ordna en workshop med anknytning till temat. Ansökningsomgången kommer öppna under september 2019 och hålla öppet till sista veckan i oktober 2019. Sökande får besked så snart som möjligt men senast sista veckan i november 2019.

Hur ansökan ska presenteras

För att ansöka om att föreläsa eller hålla en workshop på Barnrättsdagarna 2020 måste du skicka in ett abstract via vårt ansökningssystem. Ansökningssystemet finns tillgängligt via länk i en knapp högst upp på sidan i det lila fältet. Eller klicka här för att komma direkt till ansökningssystemet

Här kan du läsa mer om vad som kommer efterfrågas i ansökningssystemet.

Ange i din ansökan om du vill hålla en föreläsning eller en workshop.
Här kan du läsa om vad som ingår i en föreläsning respektive workshop.