Anmälan/registrering

Barnrättsdagarna är en årlig mötesplats för alla som vill utveckla sig och sitt arbete inom barnrättsområdet. Alla med ett och samma fokus: Att förverkliga barnkonventionen!

Konferensen vänder sig i första hand till yrkesverksamma som verkar inom områden där barn och ungdomar befinner sig men vi välkomnar alla som är intresserade av årets tema!

Anmälan

Anmälan kan endast göras online. Klicka på knappen i det lila fältet ovan. Finns det ingen knapp så har anmälan inte öppnat.

Anmälan är bindande. Om du får förhinder har vi ingen möjlighet att återbetala avgiften men du kan skicka en annan representant.

Har du frågor kring din registrering var god kontakta MeetAgain på barn2023@meetagain.se

Covid-19

Arrangören av Barnrättsdagarna följer Folkhälsomyndighetens alla råd och rekommendationer med anledning av den pågående covid-19-pandemin. Vi vill därmed göra er uppmärksamma på att det kan komma att krävas giltigt covid-pass eller nytaget negativt PCR-test för att delta fysiskt på Barnrättsdagarna. Om omständigheterna så kräver behöver ni vara förberedda på det.

Vid händelse av att Barnrättsdagarna inte får genomföras som planerat på grund av restriktioner så kommer konferensen att ombokas till en senare tidpunkt på året. Vi ställer inte in, vi ställer i så fall om och ombokar samtliga anmälda deltagare, föreläsare och utställare.

Bokningsvillkor

-En bekräftelse skickas till den e-post du angivit i anmälan.
-Anmälan är bindande.
-Om du får förhinder att närvara har vi ingen möjlighet att återbetala avgiften men du kan skicka en annan representant.

Betalningsvillkor

-Faktura skickas löpande med 30 dagars betalningsvillkor.
-Observera att fakturan skall vara betald för att få inträde på konferensen.
-Krävs kreditering p.g.a felaktig fakturaadress debiteras en avgift på 60 kr exkl. moms.