Boka utställarplats på Barnrättsdagarna 2022

Barnrättsdagarna 2022 kommer genomföras i Karlstad på Karlstad CCC som har stora ljusa ytor för utställare. Utställare kommer erbjudas olika storlekar på montrar och därmed även olika priser beroende på storlek. Vi hoppas och tror att den nya versionen av Barnrättsdagarna ska ge massor av ny inspiration, kunskap och energi till våra utställare.

Som utställare har ni möjlighet att visa material från er verksamhet som rör barn och unga och anknyter till konferensens tema och innehåll.

Här kan du ladda ner informationen som utskriftsvänlig pdf

Anmälan

Vill ni vara representerade på Barnrättsdagarna? När anmälan öppnar så sker anmälan för utställare via anmälningsknappen uppe till höger i det lila fältet. Om ingen anmälningsknapp är synlig så har anmälan inte öppnat än.

Vill ni veta mer innan ni anmäler er eller ställa er på intresselistan, skicka ett mail till solveig.dalgrund@allmannabarnhuset.se så får du mer information.

Kostnad

Utställare erbjuds tre olika storlekar på montrar och därmed även olika priser beroende på storlek. Önskar ni vara fler utställare än de som ingår i respektive paket tillkommer en kostnad på 2 000 kr ex moms per person.

Guldpaketet

Ni som väljer utställarpaketet Guld får den största montern på totalt 12 m2 med VIP-placering. I paketet
ingår entrébiljett för två personer i montern. Dessa två personer får även tillgång till samtliga föreläsningar i
programmet och måltider. I montern ingår wi-fi, el, skärmväggar, 1 bord (kan bytas till ståbord om så önskas) och 1 stol. Ni får även möjlighet att nyttja en pitchtid, en annons på våra TV-monitorer, ni får möjligheten att publicera extra information om er själva på barnrattsdagarna.se och en artikel i vårt nyhetsbrev.

Pris ex moms: 34 000 kr (ink moms: 42 500 kr)

Silverpaketet

Ni som väljer utställarpaketet Silver får en mellanstor monter på totalt 9 m2. I paketet ingår entrébiljett för två personer i montern. Dessa två personer får även tillgång till samtliga föreläsningar i programmet och måltider. I montern ingår wi-fi, el, 1 bord och 1 stol. Ni får även möjlighet att publicera extra information om er själva på barnrattsdagarna.se och en banner i vårt nyhetsbrev.

Pris ex moms: 24 000 kr (ink moms: 30 000 kr)

Bronspaketet

Ni som väljer utställarpaketet Brons får en monter på totalt 6 m2. I paketet ingår entrébiljett för en person i
montern som även får tillgång till samtliga föreläsningar i programmet och måltider. I monterpaketet ingår
wi-fi, 1 bord och 1 stol. Ni får även möjlighet att publicera namn på organisationen, er logga och  webbadress på barnrattsdagarna.se.

Pris ex moms: 16 000 kr (ink moms: 20 000 kr)

Beställning av extra utrustning

Utställare ansvarar själva för beställning av extra utrustning till montern. Här finns en lista på kostnader och vilken utrustning som finns att tillgå. Via länken kommer du till en beställningssida där du gör din beställning av det montermaterial du vill hyra utöver ert grundpaket. När du gör din beställning så fyller du även i dina fakturauppgifter så skickar Karlstad CCC fakturan direkt till er. (En admin-avgift på 45 kr per utställare tillkommer)

Sista dag att beställa extra utrustning till sin monter är den 5 maj 2022.

Följande gäller för att delta som utställare:

Man ansvarar för sin utställningsyta vilket innebär bemanning, materialförsörjning med mera.

Support

Informationen publiceras här när anmälan öppnar.

Tider för rigg

Material kan tas emot på Karlstad CCC tidigast fredagen den 21 maj 2022. Materialet ska vara tydligt märkt med er organisations och monter nummer.

Adressen för leveranser till KCCC är:
Tage Erlandergatan 8D
652 20 Karlstad

Riggning av montern kan ske tidigast på måndag den 23 maj mellan kl. 13-16. Alternativt på tisdag den 24 maj mellan kl. 7:00-8:30. Nermontering tillåts tidigast efter sista kaffepausen på onsdagen den 25 maj.

Utställare ansvarar själva för beställning av bud och utskrift av retursedlar. Märk sändningen tydligt med
organisation och returadress. Tänk på att den 26 maj är en röd dag. Om materialet inte kan hämtas på onsdagen den 25 maj så beställer ni hämtning till fredag den 27 maj. Om materialet hämtas den 25:e så ska det ske innan 16.30 och på fredagen den 27:e innan kl. 12.00.

Avbokningsvillkor

Det är möjligt att avboka sitt utställarpaket kostnadsfritt fram till den 1 mars. Avbokning som sker därefter krediteras i den mån platsen kan återsäljas till annan utställare. Om inte debiteras en avbokningsavgift motsvarande 50 % på bekräftat belopp. Avbokning och eventuella ändringar måste göras skriftligen till Meetagain, e-post barn2022@meetagain.se.

Frågor

Om du har några frågor kontakta Solveig Dalgrund, Stiftelsen Allmänna Barnhuset på 08-524 634 93 eller solveig.dalgrund@allmannabarnhuset.se.

Välkomna!