Boka utställarplats på Barnrättsdagarna 2025

Barnrättsdagarna 2025 kommer genomföras i Karlstad på Karlstad CCC som har stora ljusa ytor för utställare. Utställare kommer erbjudas olika storlekar på montrar och därmed även olika priser beroende på storlek. Vi hoppas och tror att den nya versionen av Barnrättsdagarna ska ge massor av ny inspiration, kunskap och energi till våra utställare.

Som utställare har ni möjlighet att visa material från er verksamhet som rör barn och unga och anknyter till konferensens tema och innehåll.

Anmälan

Vill ni vara representerade på Barnrättsdagarna? När anmälan öppnar så sker anmälan för utställare via anmälningsknappen uppe till höger i det lila fältet. Om ingen anmälningsknapp är synlig så har anmälan inte öppnat än.

Vill ni veta mer innan ni anmäler er eller ställa er på intresselistan, skicka ett mail till cecilia.andersson@allmannabarnhuset.se så får du mer information.

Kostnad

Utställare erbjuds tre olika storlekar på montrar och därmed även olika priser beroende på storlek. Önskar ni vara fler utställare än de som ingår i respektive paket tillkommer en kostnad på 2 000 kr ex moms per person. Priset gäller för max tre extraplatser. Önskar man vara fler kan dessa anmälas som deltagare.

Guldpaketet

Ni som väljer utställarpaketet Guld får den största montern på totalt 12 m2 med VIP-placering. I paketet
ingår entrébiljett för två personer i montern. Dessa två personer får även tillgång till samtliga föreläsningar i programmet och måltider. I montern ingår wi-fi, el, skärmväggar, 1 bord (kan bytas till ståbord om så önskas) och 1 stol. Ni får även möjlighet att publicera en film på vår webbplats, en annons på våra TV-monitorer, ni får möjligheten att publicera extra information om er själva på barnrattsdagarna.se och en artikel i vårt nyhetsbrev.

Pris ex moms: 34 000 kr (ink moms: 42 500 kr)

Silverpaketet

Ni som väljer utställarpaketet Silver får en mellanstor monter på totalt 9 m2. I paketet ingår entrébiljett för två personer i montern. Dessa två personer får även tillgång till samtliga föreläsningar i programmet och måltider. I montern ingår wi-fi, el, 1 bord och 1 stol. Ni får även möjlighet att publicera extra information om er själva på barnrattsdagarna.se och en banner i vårt nyhetsbrev.

Pris ex moms: 24 000 kr (ink moms: 30 000 kr)

Bronspaketet

Ni som väljer utställarpaketet Brons får en monter på totalt 6 m2. I paketet ingår entrébiljett för en person i
montern som även får tillgång till samtliga föreläsningar i programmet och måltider. I monterpaketet ingår
wi-fi, 1 bord och 1 stol. Ni får även möjlighet att publicera namn på organisationen, er logga och  webbadress på barnrattsdagarna.se.

Pris ex moms: 16 000 kr (ink moms: 20 000 kr)

Beställning av extra utrustning

Utställare ansvarar själva för beställning av extra utrustning till montern. Här finns en lista på kostnader och vilken utrustning som finns att tillgå. Via länken kommer du till en beställningssida där du gör din beställning av det montermaterial du vill hyra utöver ert grundpaket. När du gör din beställning så fyller du även i dina fakturauppgifter så skickar Karlstad CCC fakturan direkt till er. (En admin-avgift på 60 kr per utställare tillkommer)

Följande gäller för att delta som utställare:

Man ansvarar för sin utställningsyta vilket innebär bemanning, materialförsörjning med mera.

Support

Har du frågor kan du kontakta Cecilia Andersson cecilia.andersson@allmannabarnhuset.se

Tider för rigg

Material kan tas emot på Karlstad CCC tidigast fredagen den 28 mars 2025. Materialet ska vara tydligt märkt med er organisations och monter nummer.

Adressen för leveranser till KCCC är:
Tage Erlandergatan 8D
652 20 Karlstad

Riggning av montern kan ske tidigast på måndag den 31 mars mellan kl. 11-17. Alternativt på tisdag den 1 april mellan kl. 7:00-8:30. Nermontering tillåts tidigast efter kl. 15:00 onsdagen den 2 april.

Utställare ansvarar själva för beställning av bud och utskrift av retursedlar. Märk sändningen tydligt med
organisation och returadress.

Avbokningsvillkor

Det är möjligt att avboka sitt utställarpaket kostnadsfritt fram till den 1 februari. Avbokning som sker därefter krediteras i den mån platsen kan återsäljas till annan utställare. Om inte debiteras en avbokningsavgift motsvarande 50 % på bekräftat belopp. Avbokning och eventuella ändringar måste göras skriftligt.

Frågor

Om du har några frågor kontakta Cecilia Andersson, Stiftelsen Allmänna Barnhuset på 070-675 97 87 eller cecilia.andersson@allmannabarnhuset.se.

Välkomna!