Boka utställarplats på Barnrättsdagarna 2021

Barnrättsdagarna 2021 kommer genomföras som en digital konferens. Utställare kommer erbjudas digitala montrar i vår plattform. Vi hoppas och tror att den nya digitala versionen av Barnrättsdagarna ska ge massor av ny inspiration, kunskap och energi till att arbeta vidare med barnrättsfrågorna.

Som utställare har ni möjlighet att visa material från er verksamhet som rör barn och unga och anknyter till konferensens tema och innehåll.

Här kan ni läsa mer om vad som kan laddas upp och viktiga datum för utställare

  • Ni kommer få förfoga över en egen yta i den digitala plattformen där ni kan ladda upp information om er själva, publikationer, filmer, länkar, ta ut statistik över besök och chatta med deltagare.
  • Sidorna för utställare kommer öppnas för deltagarna innan konferensen.
  • Ni styr själva vad ni vill visa, presentera och hur mycket ni vill finnas tillgängliga i chattforumet. Vi ser gärna att ni finns tillhands i chattforumet under livesändningsdagen och dagen efter men det är fullt möjligt att välja de tider som passar er bäst.
  • Support kommer att finnas innan och under konferensen om ni har frågor kring ert material eller hur chatten fungerar osv.
  • Allt material kommer ligga kvar i den digitala plattformen i tre månader efter konferensens genomförande.

Kostnad

Utställarplats: 7 000 kr ex moms inklusive deltagaravgift för 1 person samt tillgång till samtliga föreläsningar.

Extrautställare: 1 500 kr ex moms
I priskategorierna ovan ingår inlogg för en person. Vill ni vara fler så kan ni anmäla upp till 2 extrautställare för en kostnad av 1 500 kr ex moms per person.
(Obs se till att ni har en utställarplats enligt ovan först!)

Detta ingår

I bägge kategorierna ingår kostnaden för en egen yta i den digitala plattformen och gäller för 1 person. Moms tillkommer. Följande ingår i priset:

  • Inlogg för 1 person, vilket även inkluderar seminarier samt föreläsningar som ingår i konferensen.

OBS! Blir ni fler än 1 utställare tillkommer en kostnad på 1 500 kr/person (gäller för max 2 extra utställare) och innefattar de  seminarier och föreläsningar som ingår i konferensen.

Vill ni vara representerade på Barnrättsdagarna? När anmälan öppnar så sker anmälan för utställare via anmälningsknappen uppe till höger i det lila fältet. Om ingen anmälningsknapp är synlig så har anmälan inte öppnat än.

Vill ni veta mer innan ni anmäler er eller ställa er på intresselistan, skicka ett mail till solveig.dalgrund@allmannabarnhuset.se så får du mer information.

Följande gäller för att delta som utställare:

Man ansvarar för sin utställningsyta vilket innebär bemanning, materialförsörjning med mera.

Support

Informationen publiceras här när plattformen tas i bruk.

Tider för rigg av ytan

Information kommer inom kort.

Frågor

Om du har några frågor kontakta Solveig Dalgrund, Stiftelsen Allmänna Barnhuset på 08-524 634 93 eller solveig.dalgrund@allmannabarnhuset.se.

Välkomna!