Praktisk information

Datum och tid

Barnrättsdagarna genomförs den 21-22 april 2020 i Conventums kongresshall i Örebro. Ingång via Fabriksgatan 17-19.

Registreringen öppnar kl. 07:30 den 21 april och håller sedan öppet under hela konferensen. Vid registrering serveras kaffe med smörgås.

Invigning av Barnrättsdagarna sker ca klockan 09:00 i Kongresshallen, Conventum.

Plats

Conventum ligger centralt i Örebro cirka 15 minuters promenad från centralstationen. Adressen till Conventum kongress är Fabriksgatan 17-19, 702 22 Örebro.

Klicka här för att få upp en karta och vägbeskrivning

Kostnad

Avgiften för att delta på Barnrättsdagarna 2020 är 2 600 kr ex. moms.

OBS! notera att deltagaravgiften är densamma om du deltar en dag eller två dagar.

Fika och lunch ingår båda dagarna samt mingel den första kvällen.

Studenter betalar 500 kr inkl moms för två dagar. OBS! endast ett begränsat antal platser. Du ska vara beredd att visa giltigt CSN-kort vid registreringen.

Om du väljer betalning via faktura så skickas den efter gjord anmälan.

Anmälan

Anmälan är bindande. Om du får förhinder har vi ingen möjlighet att återbetala avgiften men du kan skicka en annan representant.

Anmälan öppnar i december 2019 kan endast göras online.

Sista dag för anmälan är den 20 mars 2020. Vänligen notera att anmälan kan stänga tidigare om deltagarantalet når maxgränsen innan sista anmälningsdag.

Logi

Logi ingår inte i anmälningsavgiften.
För de som vill övernatta i Örebro har vi blockade rum för Barnrättsdagarnas deltagare på ett flertal hotell i olika prisklasser. Hotellen kan bokas i anmälningsformuläret när du anmäler dig till konferensen. Vänligen notera att rummen kan ta slut innan anmälan stänger. Därefter kan vi inte garantera lediga rum.

Deltagarna ansvarar själva för bokning och betalning av logi. Barnrättsdagarna ansvarar inte för standarden på hotellen.

Utställare

Ni har möjlighet att visa material från er verksamhet som rör barn och unga och anknyter till konferensens tema och innehåll. Utställningsplatserna är begränsade, så för att vara säker på att få en plats, anmäl er snarast. Se fliken Utställare ovan. Har du frågor kontakta Solveig via solveig.dalgrund@allmannabarnhuset.se

Personuppgifter enl. GDPR

I och med att du anmäler dig till konferensen, kommer dina personuppgifter att förvaras i en databas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Uppgifterna kommer enbart att användas för vår konferensadministration.

Tips att göra i Örebro

Turistbyrån Visit Örebro
Besöksadress: Köpmangatan 9, Galleria Oscar C, tel: +46(0)19-21 21 21
E-post: info@orebrokompaniet.se
Webb: www.visitorebro.se

Restauranger

Här hittar du ett litet axplock av restauranger som erbjuds i Örebro.
www.orebroguiden.com/restaurang/