Maja Frankel årets konfrencier

Det blir Maja Frankel som axlar rollen som konferencier och kommer att leda oss genom årets Barnrättsdagar.

Maja Frankel är en social entreprenör med fokus på att starta och driva projekt inom samhällsförändring. Maja FrankelProcessledning, konceptutveckling och förändringsarbete är hennes huvudinriktningar. Innan hon startade Frankel & Friends jobbade hon bland annat som ungdomsambassadör på svenska Unicef och gav ut boken Vår förbannade Rätt. Maja har en fil. kand. i Medie- och kommunikationsvetenskap och Mänskliga Rättigheter och är utbildad vid Kaospiloterna Stockholm. Maja har har verkat som föreläsare och inspiratör runt om i landet i snart tio år. Maja sitter sedan 2007 i svenska Unicefs styrelse och sedan början av 2010 i Social entreprenurship forum:s styrelse