Middag

Serveras i Kongresshallen.

Föranmälan krävs

När du anmäler dig till konferensen väljer du samtidigt om du vill närvara vid middagen eller inte. Middagen ingår i priset för konferensen men tänk på miljön och matsvinnet! Anmäl dig inte om du inte tänker gå och meddela gärna i god tid om du får förhinder så att vi kan avboka maten.

En sittande trerättersmiddag kommer serveras med förrätt, varmrätt och efterrätt.

Lennart Bondesson kommunalråd, Örebro kommun med ansvar för Näringsliv och Klimatfrågor samt Mänskliga rättigheter hälsar oss välkomna till middagen och Örebro.

Meny

Förrätt Skogs svamp toast på Conventums vis  med spenat & balsamico glaze

Varmrätt Rödbets wellington med rostad gourmetpotatis, säsongens grönsaker  samt en björnbärs sky .

Dessert Triss i hallon. En klassisk panacotta med smak av hallon serveras med hallonmousse och hallon coulis

 

En alkoholfri bar kommer vara öppen under hela kvällen där middagsgästerna kostnadsfritt kan hämta alkoholfri öl, alkoholfritt vin, läsk, vatten etc


Föreläsare