Årets moderator är Niklas Källner

För många blev Niklas Källner känd som reporter i talkshowen Skavlan. 2014 gjorde han webserien ”Niklas kör” då han skjutsade hem gästerna från programmet. Innan han började på Skavlan var han reporter för programmet Go’kväll och har varit tillfällig programledare för Sommarkväll. Han hade mellan 2014 och 2016 en podcast tillsammans med kollegan Fredrik Skavlan som hette ”Skavlan & Källner”.

Utöver det har han varit programledare för ett antal TV-produktioner, bl.a ”Arvinge okänd”, ”I särklass med Niklas”, ”Delat land” och ”von Svenssons kläder”. 2015 debuterade han som författare med boken ”Tills man dör lever man”, och nu är han aktuell med sin andra bok och föreläsning ”Och bilen går bra?” om kallprat, relationer och livet.

Som journalist har Niklas Källner alltid drivits av sin nyfikenhet, och han har lärt sig värdefulla knep för att få ut så mycket som möjligt av den han intervjuar. Han har en personlig stil och utstrålning som har gjort honom till en folkkär journalist, och som författare och föreläsare tar han ännu ett steg för att nå ut till en bredare publik.