Menyer – fika, lunch och middag
Tisdag den 25 april
Förmiddagsfika
Kaffe/Te
Dubbel hälsofralla med ost, gurka, paprika och örter
Skivad frukt
Lunch serveras i Arenan
Till lunch bägge dagarna kommer vi servera en buffé med vegetariska varianter på klassisk svensk husmanskost. Till detta serverar Conventums eminente köksmästare en salladsbuffé med fyra olika sorters sallad, hårt bröd och färskost.
Lunch dag 1: Lasagne med ricotta, bladspenat serveras med en cruditè av rättika och persilja.
Dessert: Lakritspannacotta med hallonsås
Kaffet serveras bland utställarna utanför Kongresshallen
Eftermiddagsfika
Kaffe/Te
Krämbulle
Skivad frukt
Granatäpplejuice
Bananchips, kokosflarn och russin
Middagsmeny på kvällen den 25 april
Förrätt:
Örebrotallrik – Paj med Bredsjö Blå, Vildsvins paté från Bergslagsdelikatesser och Tonfiskröra i fullkorns krustad
Varmrätt:
Gårdskyckling med karamelliserad apelsinsås, vårens primörer och rostad potatis.
Dessert:
Chokladmousse med säsongens bär och kaffe.
Dryck
Under middagen kommer det finnas en bar där ni kan hämta olika alkoholfria dryckesalternativ så som alkoholfri öl, alkoholfritt vin och alkoholfri cider samt ett urval av olika läsk.
Onsdag den 26 april
Förmiddagsfika
Kaffe/Te
Chokladruta
Smoothies
Skivad frukt
Bananchips, kokosflarn och russin
Lunch serveras i Arenan
Lunch dag 2: Kikärtsbiffar serveras med puylinser, bakade cherrytomater och torkad lök.
Dessert: Konfektkaka
Kaffet serveras bland utställarna utanför Kongresshallen
Eftermiddagsfika – kaffe to-go
Kaffe/Te
Minimuffins
Hälsobar
Frukt
De som anmält specialkost kommer serveras andra alternativ.