Middag i Kongresshallen

Menyer – fika, lunch och middag

Tisdag den 25 april

Förmiddagsfika

Kaffe/Te
Dubbel hälsofralla med ost, gurka, paprika och örter
Skivad frukt

Lunch serveras i Arenan

Till lunch bägge dagarna kommer vi servera en buffé med vegetariska varianter på klassisk svensk husmanskost. Till detta serverar Conventums eminente köksmästare en salladsbuffé med fyra olika sorters sallad, hårt bröd och färskost.

Lunch dag 1: Lasagne med ricotta, bladspenat serveras med en cruditè av rättika och persilja.
Dessert: Lakritspannacotta med hallonsås

Kaffet serveras bland utställarna utanför Kongresshallen

Eftermiddagsfika

Kaffe/Te
Krämbulle
Skivad frukt
Granatäpplejuice
Bananchips, kokosflarn och russin

Middagsmeny på kvällen den 25 april

Förrätt:
Örebrotallrik – Paj med Bredsjö Blå, Vildsvins paté från Bergslagsdelikatesser och Tonfiskröra i fullkorns krustad

Varmrätt:
Gårdskyckling med karamelliserad apelsinsås, vårens primörer och rostad potatis.

Dessert:
Chokladmousse med säsongens bär och kaffe.

Dryck
Under middagen kommer det finnas en bar där ni kan hämta olika alkoholfria dryckesalternativ så som alkoholfri öl, alkoholfritt vin och alkoholfri cider samt ett urval av olika läsk.

 

Onsdag den 26 april

Förmiddagsfika

Kaffe/Te
Chokladruta
Smoothies
Skivad frukt
Bananchips, kokosflarn och russin

Lunch serveras i Arenan

Lunch dag 2: Kikärtsbiffar serveras med puylinser, bakade cherrytomater och torkad lök.
Dessert: Konfektkaka

Kaffet serveras bland utställarna utanför Kongresshallen

Eftermiddagsfika – kaffe to-go

Kaffe/Te
Minimuffins
Hälsobar
Frukt

De som anmält specialkost kommer serveras andra alternativ.