Nu är det snart dags

Logga in och titta på det du vill när det passar dig!

Barnrättsdagarna 2020 ”Varje barns rätt till utveckling” kommer genomföras som en digital konferens med livesändningar den 23 november och möjlighet att ta del av alla seminarier från den 24 november 2020.

Även om vi inte får träffas så är behovet att fylla på med ny energi och kunskap kring barnrättsfrågorna större än någonsin. Vi ser att det finns många fördelar med att Barnrättsdagarna nu blir digitala. Barnrättsdagarna kommer arrangeras exklusivt för alla som är anmälda. Alla föreläsningar kommer ligga kvar i tre månader så du kan ta del av allt så många gånger du vill, vid tider som passar ditt schema.

Du som är anmäld kommer få din personliga inloggning och länk till plattformen, skickad till den e-postadress du angett vid anmälan, på fredag den 20 november 2020.

För första gången kommer du ha möjlighet att ta del av hela programmet och samtliga seminarier. Plenarföreläsningarna den 23 november kommer livesändas. Det gör att du som deltagare kommer få en känsla av att vara på plats och kan ställa frågor till föreläsarna i realtid. Plenarföreläsningarna kommer sen att sparas i den digitala plattformen och ligga kvar så att du kan återvända eller titta vid ett annat tillfälle.

Samtliga seminarier kommer ligga i den digitala plattformen under en tidsperiod på tre månader. Du behöver med andra ord inte längre välja bara ett seminarie per pass. Du kan se alla om du önskar och fritt välja det som passar ditt intresseområde.

Du ges också möjligheten att vara interaktiv om du vill det. Det kommer finnas möjlighet att chatta med föreläsare. Det kommer framgå i programmet vilka tider som respektive föreläsare finns tillgänglig för frågor. Utställarna kommer ha digitala utställarplatser där du kan chatta med utställarna och ta del av deras material och innehåll.

Vi hoppas och tror att den nya digitala versionen av Barnrättsdagarna ska ge dig massor av ny inspiration, kunskap och energi till att arbeta vidare med barnrättsfrågorna.