Information till dig som är anmäld till Barnrättsdagarna 2018

Varmt välkommen som deltagare på Barnrättsdagarna 2018! Vi hoppas du ska få en intressant och givande konferens!

Datum, tid och plats

Barnrättsdagarna genomförs den 24-25 april 2018 i Kongresshallen på Conventum i Örebro.

Registreringen öppnar kl. 07:30 den 24 april och håller sedan öppet under hela konferensen.

Invigning av Barnrättsdagarna sker klockan 09:00 i Kongresshallen, Conventum. Här kan du ladda ner programmet i sin helhet som pdf

Conventum ligger centralt i Örebro, cirka 15 minuters promenad från centralstationen. Åker du tåg till Örebro är det närmast att kliva av vid Örebro Södra.

Adressen till Conventum Kongress är Fabriksgatan 17-19, 702 22 Örebro.

Registreringen

Registreringen kommer i år att ske vid bemannade scanningsstationer som kommer finnas utplacerade vid entrén och en station kommer vara uppmärkt för utställare och arrangörer.

Alla deltagare kommer att få en QR-kod skickad till sig cirka 1 månad innan konferensen äger rum som man tar med sig till scanningsstationen och scannar in. Antingen skriver man ut koden för att scanna in eller så scannar man den via sin mobil. Mer info om detta kommer skickas ut till alla via mail till den adress ni angett när ni anmälde er.

Namnbricka

När du har scannat in dig så får du en namnbricka utskriven och nyckel band som ska bäras båda dagarna. På brickan finns namn, företag och dina seminarieval samt om du deltar på middagen.

Garderob

Garderob finns på entréplan och bevakas av personal. Lämna dina ytterkläder där.

Bagagerum

Då det är så stort deltagarantal även i år så är det ordnat med bagagerum i Arenan, som ligger mitt emot Conventum.

Personal från Conventum kommer att finnas på plats utanför Arenan så att ni lätt ska hitta dit och även hjälper er med väskorna.

Parkering

Gatuparkering och parkeringshus finns i närheten av Conventum. Lämpliga parkeringshus är under Conventum Arena och i Södergaraget på Änggatan 14.