Menyer – fika, lunch och middag
Tisdag den 12 april
Förmiddagsfika
Kaffe/Te
Rågbröd fyllt med edamer, gurka, paprika och örter
Frukt
Asiatisk lunch-serveras från buffé i Arenan
Teriyaki- biff och krispiga grönsaker
Kyckling med röd curry och kokosmjölk
Nudelsallad med sesamfrö, shiitake, sockerärtor och lök
Gurkraita med koriander och svartpeppar
Sallad på böngroddar och krispiga grönsaker
Kålsallad med rökt lax, ingefära och lime
Kaffe till lunchen serveras i utställarhallen
Eftermiddagskaffe
Kaffe/Te
Hallon-och kardemummaruta
Fruktsallad med yoghurt och torkad frukt
Frukt
Middag i Kongresshallen den 12 april
Anmälan krävs. Glöm inte kryssa i att du vill delta på middagen i anmälningsformuläret!
Förrätt
Skaldjursbakelse med sikromsemulsion och örtig sallad
Varmrätt
Marinerat majskycklingbröst med parmesanbakade primörer, örtkryddad smörsås serveras med sauté på potatis-och grönsaker
Dessert
Vit chokladpanacotta med limesockrade bär, kardemummabiscotti
Dryck
Under middagen kommer det finnas en bar där ni kan hämta olika alkoholfria dryckesalternativ så som alkoholfri öl, alkoholfritt vin och alkoholfri cider samt ett urval av olika läsk.
Onsdag den 13 april
Förmiddagsfika
Kaffe/Te
Choklad-och havreruta
Hallonsmoothies
Frukt
Vegetarisk lunch-serveras från buffé i Arenan
Paj på skogssvamp och soltorkad tomat
Smördegsbakad rödbetsrulle med fetaost
Tomat och grönsaksragu med chili och örter
Matvetesallad med syrade grönsaker och fetaost
Krämig rotfruktssallad med senap och örter
Yoghurtdressing med morot, gurka och citrontimjan
Kaffe till lunchen serveras i utställarhallen
Eftermiddagsfika – Kaffe to-go
Kaffe/Te
Minimuffins
Müslikaka
Frukt
De som anmält specialkost kommer serveras andra alternativ.