Middag i Kongresshallen

Menyer – fika, lunch och middag

Tisdag den 12 april

Förmiddagsfika

Kaffe/Te
Rågbröd fyllt med edamer, gurka, paprika och örter
Frukt

Asiatisk lunch-serveras från buffé i Arenan

Teriyaki- biff och krispiga grönsaker
Kyckling med röd curry och kokosmjölk
Nudelsallad med sesamfrö, shiitake, sockerärtor och lök
Gurkraita med koriander och svartpeppar
Sallad på böngroddar och krispiga grönsaker
Kålsallad med rökt lax, ingefära och lime

Kaffe till lunchen serveras i utställarhallen

Eftermiddagskaffe

Kaffe/Te
Hallon-och kardemummaruta
Fruktsallad med yoghurt och torkad frukt
Frukt

Middag i Kongresshallen den 12 april

Anmälan krävs. Glöm inte kryssa i att du vill delta på middagen i anmälningsformuläret!

Förrätt
Skaldjursbakelse med sikromsemulsion och örtig sallad

Varmrätt
Marinerat majskycklingbröst med parmesanbakade primörer, örtkryddad smörsås serveras med sauté på potatis-och grönsaker

Dessert
Vit chokladpanacotta med limesockrade bär, kardemummabiscotti

Dryck
Under middagen kommer det finnas en bar där ni kan hämta olika alkoholfria dryckesalternativ så som alkoholfri öl, alkoholfritt vin och alkoholfri cider samt ett urval av olika läsk.

Onsdag den 13 april

Förmiddagsfika

Kaffe/Te
Choklad-och havreruta
Hallonsmoothies
Frukt

Vegetarisk lunch-serveras från buffé i Arenan

Paj på skogssvamp och soltorkad tomat
Smördegsbakad rödbetsrulle med fetaost
Tomat och grönsaksragu med chili och örter
Matvetesallad med syrade grönsaker och fetaost
Krämig rotfruktssallad med senap och örter
Yoghurtdressing med morot, gurka och citrontimjan

Kaffe till lunchen serveras i utställarhallen

Eftermiddagsfika – Kaffe to-go

Kaffe/Te
Minimuffins
Müslikaka
Frukt

De som anmält specialkost kommer serveras andra alternativ.