Inställt seminarium 4 C Vad händer när bollen inte är rund

Andreas Jonsson, föreläsare och initiativtagare till Supermanprojektet kommer inte kunna hålla sitt seminarium som planerat. Han ersätts av lika erfarna och inspirerande Cajsa Tengblad, hälsopedagog, yrkesföreläsare och fyrabarnsmamma.

Cajsa kommer hålla föreläsningen:

Gilla mig! Om självbild, relationer och jakten på ”likes”.

Cajsa Tengblad har under 10 års tid föreläst för elever, personal och föräldrar i Sverige, Finland och Norge om självbild, relationer och människovärde. Cajsas passion är att främja psykisk hälsa och ge redskap till att hantera livet NÄR och inte OM det är tufft. Under sitt seminarum delar hon personligt och vardagsnära med sig av sin mångåriga erfarenhet av hälsofrämjande arbete bland unga. Cajsa menar att kärlek- till sig själv, andra och varandra- förebygger mobbning och hjälper oss genom livet. Välkommen till ett seminarium utan filter där det svåra presenteras på ett lättillgängligt sätt, kryddat med humor och kreativitet! Läs mer om Cajsa på www.cajsatengblad.com

Vi hoppas naturligtvis att du ska tycka att Cajsa är en god ersättare för Andreas men om du vill byta seminarium så är det möjligt. Kontakta Åsa på Projecta så hjälper hon dig.

Åsa Granlund asa@projecta.nu eller 0701-466245