Praktisk information

Datum och tid

Barnrättsdagarna genomförs som en hybrid konferens med fokus på fysiskt deltagande den 24-25 maj 2022. Föreläsningarna som genomförs på stora scenen kommer livesändas samma datum.

Plats

Karlstad CCC som ligger central i Karlstad.

Kostnad

OBS! notera att deltagaravgiften är densamma om du deltar en dag eller två dagar. Om du väljer betalning via faktura så skickas den efter gjord anmälan.

Fysiskt deltagande

Earlybird tom den 28 februari: 2 995 kr ex. moms.
Från och med den 1 mars: 3 295 kr ex. moms.
Fika och lunch ingår båda dagarna samt mingel med middag den 24 maj.

Studenter betalar 700 kr inkl moms för två dagar. OBS! endast ett begränsat antal platser. Du ska vara
beredd att visa giltigt CSN-kort vid registreringen.

Digitalt deltagande

Earlybird tom den 28 februari: 1 495 kr ex. moms.
Från och med den 1 mars: 1 795 kr ex. moms.

OBS: de som deltar digitalt får endast tillgång till en begränsad del av programmet och kommer inte ha möjlighet att välja seminarier.

Kostnad Seminarieföreläsare

Seminarieföreläsare som antas till programmet betalar ett självkostnadspris för maten till en summa av 1 840 kr ex moms då ingår även middagen den 24 maj. Övriga omkostnader så som hotell och resa bekostas av seminarieföreläsaren.

Anmälan

Anmälan öppnar i början av januari 2022 och kan då endast göras online via den här webbplatsen. När anmälningsknappen är synlig i det lila fältet överst på sidan så är anmälan öppen och det finns platser kvar.

Sista anmälningsdag är den 22 april 2022. Anmälan är bindande. Om du får förhinder har vi ingen möjlighet att återbetala avgiften men du kan överlåta platsen till en annan representant.

Covid-19

Arrangören av Barnrättsdagarna följer Folkhälsomyndighetens alla råd och rekommendationer med anledning av den pågående covid-19-pandemin. Vi vill därmed göra er uppmärksamma på att det kan komma att krävas giltigt covid-pass eller nytaget negativt PCR-test för att delta fysiskt på Barnrättsdagarna 2022. Om omständigheterna så kräver behöver ni vara förberedda på det.

Vid händelse av att Barnrättsdagarna 2022 inte får genomföras som planerat på grund av restriktioner så kommer konferensen att ombokas till en senare tidpunkt på året. Vi ställer inte in, vi ställer i så fall om och ombokar samtliga anmälda deltagare, föreläsare och utställare.

Logi

Logi ingår inte i anmälningsavgiften. Deltagarna ansvarar själva för bokning och betalning av logi. Vi har reserverat rum på ett antal hotell som ligger på gångavstånd till Karlstad CCC där konferensen äger rum. Här kan du nu se de hotell som är uppbokade. Bokning av dessa rum sker via online länkar.
Hotellens ändrings- och avbokningsregler gäller. Barnrättsdagarna ansvarar inte för standarden på hotellen.

Utställare

Ni har möjlighet att visa material från er verksamhet som rör barn och unga och anknyter till konferensens tema och innehåll.

Kostnad för utställarplats på Barnrättsdagarna 2022 presenteras inom kort. 

Avgiften gäller för en digital monter och då ingår deltagande för 1 person. Blir ni fler än 1 utställare tillkommer en lägre kostnad per person och innefattar de seminarier och föreläsningar som ingår i konferensen.

Utställningsplatserna är begränsade, så för att vara säker på att få en plats, skicka en intresseanmälan till Solveig Dalgrund nedan.

Har du frågor kontakta Solveig via solveig.dalgrund@allmannabarnhuset.se

Personuppgifter enl. GDPR

I och med att du anmäler dig till konferensen, kommer dina personuppgifter att förvaras i en databas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Uppgifterna kommer enbart att användas för vår konferensadministration.