Praktisk information

Datum och tid

Barnrättsdagarna genomförs  som en digital konferens med start 14 september 2021.  Alla föreläsningar kommer finnas tillgängliga i en digital plattform för de som anmält sig under tre månader. Se så många föreläsningar du önskar på tider som passar dig. Livesändning kommer äga rum under två förmiddagar den 14 och 15 september.

Plats

Barnrättsdagarna 2021 kommer genomföras online.

Kostnad

Avgiften för att delta på Barnrättsdagarna 2021 är 2 600 kr ex. moms.

Studenter betalar 500 kr inkl moms för två dagar. OBS! endast ett begränsat antal platser. Du ska vara beredd att uppge giltigt CSN-kort vid registreringen.

OBS! notera att deltagaravgiften är densamma om du deltar en dag eller två dagar. Om du väljer betalning via faktura så skickas den efter gjord anmälan.

Anmälan

Anmälan är bindande. Om du får förhinder har vi ingen möjlighet att återbetala avgiften men du kan överlåta platsen till en annan representant. Anmälan sker löpande fram till dess att plattformen stänger den 13 december 2021.

Logi

Logi ingår inte i anmälningsavgiften. Deltagarna ansvarar själva för bokning och betalning av logi. Barnrättsdagarna ansvarar inte för standarden på hotellen.

Utställare

Ni har möjlighet att visa material från er verksamhet som rör barn och unga och anknyter till konferensens tema och innehåll.

Pris:  7 000 kr ex moms

Avgiften gäller för en digital monter och då ingår deltagande för 1 person. Blir ni fler än 1 utställare tillkommer en kostnad på 1 500 kr/person och innefattar de seminarier och föreläsningar som ingår i konferensen.

Utställningsplatserna är begränsade, så för att vara säker på att få en plats, anmäl er snarast. Se fliken Utställare ovan.

Har du frågor kontakta Solveig via solveig.dalgrund@allmannabarnhuset.se

Personuppgifter enl. GDPR

I och med att du anmäler dig till konferensen, kommer dina personuppgifter att förvaras i en databas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Uppgifterna kommer enbart att användas för vår konferensadministration.