Om Barnrättsdagarna

Barnrättsdagarna är en årlig mötesplats för alla som vill utveckla sig och sitt arbete inom barnrättsområdet. Alla med ett och samma fokus: Att förverkliga barnkonventionen!

Bakom denna satsning står Barnombudsmannen och Stiftelsen Allmänna Barnhuset. Det huvudsakliga syftet är att via tematiserade årliga konferenser sprida kunskap och inspirera till ett fördjupat arbete med att genomföra barnkonventionen.

Vi belyser

Vi belyser vad som görs, vad som är kvar att göra och vad som kan göras för att bättre tillgodose rättigheterna för barn och unga.

Kostnader och anmälan

Avgiften för att delta på Barnrättsdagarna 2020 är  2 600 kr ex. moms. Studenter betalar 500 kr ink. moms. OBS! notera att deltagaravgiften är densamma om du deltar en dag eller två dagar.

Fika och lunch ingår båda dagarna samt kvällsmingel med mat den 21 april 2020.

Anmälan kan endast göras online.  Anmäl dig via knappen uppe till höger för att komma till anmälningsformuläret. Finns det ingen anmälningsknapp så  har anmälan inte öppnat än eller är stängd.

Vi träffas i Örebro

Vi träffas i Kongresshallen på Conventum i Örebro. Det är en händelserik konferens där du får ta del av ny kunskap, mingla och nätverka med andra som har barnets bästa i fokus!

Intresseanmälan

Intresseanmälan innebär att du får information om programmet vartefter det växer fram och du kommer få information kring när vi öppnar upp för att ansöka till nästa års program.