Barnrättsdagarna 2020 flyttas fram till hösten

Med anledning av coronaviruset Covid-19 har styrgruppen för Barnrättsdagarna fattat beslutet att inte genomföra konferensen som planerat i april.

Folkhälsomyndigheten och regeringen har beslutat om att alla sammankomster och evenemang med fler än 500 deltagare tills vidare ska ställas in. Vi har därför beslutat att flytta fram Barnrättsdagarna 2020 och tittar för närvarande på lösningar för att istället kunna genomföra konferensen under hösten 2020. Exakta datum är inte klara än.

Självklart håller vi er uppdaterade. Anmälda deltagare, föreläsare och utställare kommer få uppdaterad information under nästa vecka via mail gällande datum, praktiska detaljer och eventuell bokad logi etc i och med framflyttningen av Barnrättsdagarna.

Alla anmälda behåller tillsvidare sin plats.

I dessa extraordinära tider hoppas vi att alla har förståelse för detta och att vi alla tillsammans jobbar för att hitta den bästa lösningen!