Menyer 21-22 april 2020

Lunch Dag 1 den 21 april 2020

Små närproducerade pancopanerade morot, selleri -och vegmebiffar serveras med Ugnsrostade potatis och rotfrukter smaksatt med timjan och ruccola. Varm primörsallad med champinjoner och kapris.

Sallad:
Ört och -citrusyoghurt
Fänkålsallad med kapris och persilja.
Peruansk bulgursallad med bulgur, linser och koriander
Bönsallad med 3 sorters bönor persilja och purjolök

Mingel på kvällen den 21 april

Mingeltallrik med:
Gorgonzola paj med Karintorps tomatmarmelad
Fransk potatissallad
Långbakad cocktailtomat
Falafel med raita
Sesam och- honungsrostade rotfrukter
Örtsallad
BBQ vegme
Brytbröd med paprika cremé

Kaffe

Vi bjuder på vatten till mingeltallriken önskas annan dricka kan det köpas i baren.

Lunch Dag 2 den 22 april 2020

Sötpotatisgryta med rostade kikärtor, kokosgrädde och rödcurry serveras med
Basmatiris gurk och- mynta yoghurt samt 3 sallader.
Bulgursallad med sojabönor, linser och koriander.
Flerfärgad morotssallad med ingefära och sesamolja
Blomkål och- broccolisallad.

Sallad
Ört och -citrusyoghurt
Fänkålsallad med kapris och persilja.
Peruansk bulgursallad med bulgur, linser och koriander
Bönsallad med 3 sorters bönor persilja och purjolök