Smash Into Pieces

I år är det dags för en av doldisarna på Barnrättsdagarna att inta scenen. I flera års tid har Per Bergquist varit den som sett till att ljud och bild på stora scenen fungerar. Nu får vi se honom i hans andra roll – som gitarrist i bandet Smash Into Pieces. På Barnrättsdagarna får vi höra Per tillsammans med sångaren Chris Adam framföra ett par av sina låtar i akustisk version.

Med fyra släppta album, 14 singlar, över 85 miljoner lyssningar på Spotify och mer än 40 miljoner visningar på YouTube har Smash Into Pieces utvecklats till ett av de snabbast växande skandinaviska rockbanden idag.

Smash Into Pieces slog igenom i Sverige 2015 med albumet ”The Apocalypse DJ”. Följande år innehöll flera världsturnéer som förband till band som Alter Bridge, Within Temptation, Halestorm, Amaranthe för att nämna några.

2017 släppte bandet sitt tredje album, ”Rise & Shine”. Deras framgång fortsatte och flera internationella turnéer ökade deras globala fanbase. Med utgivningen av bandets fjärde album, ”EVOLVER”, i oktober 2018, nådde Smash Into Pieces 500 000 månatliga lyssnare på Spotify och strömmar nu nära 250 000 lyssningar per dag.

Med över 60 föreställningar på tre olika kontinenter under en sexmånadersperiod började bandet spela in sitt femte album under våren & sommaren 2019. Det 5:e albumet var färdiginspelat i december 2019 och de den tredje singeln ”MAD WORLD” från det kommande albumet släpptes nu den 24 januari 2020.


Mina Föreläsningar